Crosul Rița Veverița denumit în continuare website-ul, este inițiat și administrat de ASOCIATIA (la care se face referire in continuare folosind termenii “Noi”, “Nostri”, “Noastre”, “Ai nostri” sau “Ale noastre” sau “Administrator”).

INFORMATII GENERALE

Termeni si conditiile stabilesc regulile care se aplica pentru folosirea Website-ului si Serviciilor sale pe care le facem accesibile Utilizatorilor (la care se face referire în continuare folosind termenii “Dumneavoastra”, “Ai dumneavoastra”, “Ale dumneavoastra” sau “Utilizator”).

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteti de acord cu prezentii Termeni si conditii. Va rugam sa îi cititi cu atentie.

Anumite reguli suplimentare sunt specifice unor servicii individuale cum este Politica de Confidentialitate si Politica de Utilizare a Cookie-urilor si orice astfel de reguli vor fi publicate pe Website si se vor considera ca fac parte din contractul dintre dvs. si noi.

DEFINITII

Cuvintele stabilite in aceste Termene, care incep cu majuscule, au urmatoarele semnificatii:

“Utilizator” este numita orice persoana care acceseaza website-ul si foloseste serviciile puse la dispozitie de acesta.

“Editor” este numita persoana care se ocupa de postarea, mentenanta si reactualizarea informatiilor de pe website.

“Continut” inseamna toate informatiile, materialele si mijloacele, in special texte, date, lucrari de arta, grafice, imagini, tiparituri, sunete, muzica, inregistrari, filme si alte imagini mobile ori statice fie ca sunt puse la dispozitie in pagina web, sub forma de link, pentru download, date electronice sau orice alta forma pe sau prin intermediul Website-ului;

DESCRIEREA SERVICIILOR

Scopul website-ului este de a oferi utilizatorilor acces la informatii despre evenimentul sportiv [Nume] si de realiza o comunitate online in jurul lui.

Toate serviciile (actuale sau dezvoltate ulterior) vor fi implementate fara a încalca Politica de Confidențialitate sau scopul declarat. Este posibil ca unele servicii noi sa beneficieze de conditii speciale de utilizare care va vor fi aduse la cunostiinta prin modificarea prezentului acord.

UTILIZAREA SERVICIILOR NOASTRE

Nu utilizati Serviciile în mod necorespunzator. De exemplu, nu încercati sa influentati Serviciile sau sa le accesati în alt mod decât prin interfata si prin instructiunile oferite oficial de noi.

Putem întrerupe sau înceta furnizarea Serviciilor catre dvs. daca nu respectati Termenii si conditiile sau politicile noastre ori în cazul în care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator.

Utilizarea Serviciilor nu va ofera niciun drept de proprietate intelectuala asupra acestora sau asupra continutului pe care îl accesati. Nu aveti dreptul sa utilizati continutul din cadrul Serviciilor noastre, cu exceptia cazului în care obtineti permisiunea din partea proprietarului continutului sau daca acest lucru vi se permite prin lege.

Folosirea website-ului se face utilizand propria identitate/adresa de email, iar impersonarea unei alte persoane poate duce la ștergerea conținutului adagutat, ștergerea/blocarea contului fals și în cazul unor daune provocate membrilor comunitații, echipei website-ului sau website-ului datele vor fi oferite Politiei si organelor de ancheta.

PROTEJAREA CONFIDENTIALITATII SI A DREPTURILOR DE AUTOR

Politicile de confidentialitate explica modul în procesam datele dvs. cu caracter personal si modul în care facem eforturi pentru a proteja confidentialitatea datelor. Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteti de acord ca putem utiliza datele respective conform politicilor noastre de confidentialitate.

În cazul în care observați conținut care încalca drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne notificati folosind pagina de contact sau datele de contact de la finalul documentului.

Conținutul care încalca drepturilor de autor va fi șters de pe website fara acordul persoanei care a încarcat conținutul, iar în cazul conturile de utilizator care încalca în mod repetat drepturile se vor lua masuri pentru prevenirea acestor abuzuri precum dar nu limitate la: dezactivare sau ștergerea contului.

CONTINUTUL DVS. ÎN CADRUL SERVICIILOR NOASTRE

Când încarcați, trimiteți, stocați sau primiți conținut în cadrul Serviciilor sau prin intermediul acestora, ne acordați (și parților cu care lucram) o licenta globala pentru utilizarea, gazduirea, stocarea, reproducerea, comunicarea, publicarea, executarea publica, afișarea publica și distribuirea respectivului conținut.

Drepturile pe care le acordați în cadrul acestei licențe au scopul limitat de operare, promovare și îmbunatațire a Serviciilor, precum și de dezvoltare a unor servicii noi.

Aceasta licenta ramâne în vigoare chiar daca nu mai utilizati Serviciile noastre (de exemplu, un comentariu postat pe website).

Este interzis sa incarcați, postați, difuzați sau transmite folosind serviciile noastre de conținut:

 • pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare
 • care incalca orice patent sau marca protejata, secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert
 • Poate fi considerat ca material promotional, “junk mail”, “spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop
 • care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii
 • incalca in mod intentionat sau nu, orice lege locala, nationala sau internationala, inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege
 • care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica, discrimninare de orice fel sau este in alt mod ofensator.

DREPTURILE SI OBLIGAȚIILE UTILIZATORILOR

În utilizarea Website-ului Dumneavoastra aveți obligația:

 • sa furnizați date adevarate, exacte si complete așa cum este cerut de formularul (formularele) de înregistrare
 • sa actualizați, atunci când situația o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte și complete.
 • Daca furnizeaza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul sa suspendam/desființam contul/înregistrarea și sa refuzam încercarile curente sau viitoare de folosire a portalului.

Activitați interzise

Prin intermediul Website-ului urmatoarele activitați ale Utilizatorilor sunt strict interzise:

 • intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod
 • pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al website-ului, lider sau mediator al unei discutii, ghid sau gazda a portalului, sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie.
 • falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul site-ului
 • promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include dar nu este limitat la a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri clona

RASPUNDEREA PENTRU SERVICIILE NOASTRE

Raspundere pentru conținutul trimis în conexiune cu website-ul sunt responsabilitatea exclusiva a persoanei de la care provine acest Continut.

Nu exprimam in mod expres ori implicit nicio declaratie sau garantie de niciun fel cu privire la acuratetea, calitatea, executia, termenele, operabilitatea, vandabilitatea, disponibilitatea sau completitudinea Website-ului, Serviciilor, Continutului sau in ceea ce priveste neincalcarea drepturilor de proprietate industriala sau intelectuala sau a oricaror altor drepturi ale tertelor parti sau referitor la caracterul adecvat al Continutului pentru un anumit scop. Furnizam Serviciile „ca atare”.

Orice decizii sau masuri luate de Dumneavoastra pe baza sau in legatura cu informatiile, Continutul sau Serviciile furnizate pe ori prin intermediul Website-ului sunt la unica discretie si pe riscul Dumneavoastra.

Uneori oferim link-uri si/ sau reclame catre alte Website-uri care nu sunt detinute sau controlate de noi. Noi nu acceptam nicio responsabilitate pentru niciun material furnizat sau continut de diverse Website-uri care sunt conectate la ori de la Website-ul nostru. Nu ne asumam nicio responsabilitate nici pentru Website-urile unor terte parti iar accesarea acestor Website-uri se face pe propriul dumneavoastra risc.

DREPTURI DE AUTOR. PRELUAREA INFORMATIILOR

Întregul continut al platformei este protejat prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe (în continuare, Legea Dreptului de Autor), toate drepturile fiind rezervate.

Este interzisa copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a wwebsite-ului, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

DESPRE PREZENTII TERMENI SI CONDITII

Acesti termeni si conditii pot suferi modificari pe parcursul perioadei de functionare, în functie de schimbarile intervenite în functionarea acestuia, în ceea ce priveste legislatia aplicabila sau din orice alta cauza considerata de catre noi ca fiind generatoare de modificari.

Consultati periodic Termenii si conditiile. Pe aceasta pagina vom posta notificarile privind modificarile prezentilor Termeni si conditii.

Ramâne în responsabilitatea dumneavoastra sa accesati si sa verificati acest document în momentul în care accesati website-ul online. Ultima versiune a acestui document va defini modul de utilizarea a platformei de la data publicarii pâna la urmatoarea modificare.

Daca nu sunteti de acord cu modificarile aduse Termenilor si conditiilor, va sugeram sa întrerupeti utilizarea Serviciului respectiv.

În cazul unei discrepante între prezentii Termeni si conditii si Termenii si conditiile suplimentare, vor prevala Termenii si conditiile suplimentare.

Daca nu respectati prezentii Termeni si conditii si nu luam masuri imediate, nu înseamna ca renuntam la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua masuri pe viitor).

Daca anumiti termeni si anumite conditii se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor si conditiilor.

DATE DE CONTACT

Intrarea Horbotei nr.12, Bucuresti sector 3 030467 Romania

E-mail: office@gradinita-rita-veverita.ro